IZABERITE
VAŠA PORUDŽBINA

Društvena Igra Tragovi - Dobra Igračka

Društvena Igra Tragovi - Dobra Igračka

Opis artikla

  • Društvena Igra Tragovi - Dobra Igračka
  • Uzrast: 8g+ (proizvod nije namenjen deci mlađoj od 8 godina)
  • Igra za celu porodicu
  • Set sadrži : tablu za igru, karte sa reprodukcijama slika - 40 kom, bonus karte - 4 kom,  drvene žetone, figurice, kockica

 

Tragovi igra o umetnosti i putovanju je edukativna društvena igra namenjena deci i odraslima i dobitnik je priznanja Dobra Igračka za 2013. godinu !

 

Deca i odrasli kroz igru na zabavan način saznaju o životu i radu četiri nacionalne umetnice Nadežde Petrović, Isidore Sekulić, Desanke Maksimović i Milene Pavlović Barilli. Puno interesantnih podataka (kada je počela da se igra košarka u Beogradu ...), zanimljivih zadataka (objasni pantomimom jednu životinju ...), rezultatska neizvesnost do samog kraja, doprineće da Tragovi budu omiljena igra za celu porodicu.

 

Sastavni deo igre su i karte, veličine razglednica, koje su reprodukcije slika naše četiri akademske slikarke Silve Vujović, Milice Salaški, Katarine Zarić i Ane Kapor.

 

A ako neko ima pametni telefon ili tablet, igra se može dodatno proširiti, a igrači još više zabaviti i naučiti. 

 

VAŽNA NAPOMENA: Za igranje društvene igre nije potreban smartphone ili bilo kakav uređaj. Sve što je potrebno za igru se nalazi u kutiji! Pametni telefon ili tablet igru mogu samo "proširiti" i učiniti je još zanimljivijom i interesantnijom.

Osnovni podaci
Brand Aurasma
Uzrast 7 do 10
Napišite komentar Molimo prijavite seiliregistrujte za komentar
Besplatna isporuka
Kupovinom ovog artikla stičete pravo na besplatnu dostavu pošto prelazi minimalnu potrebnu cenu za ostvarivanje ovog prava.
2550,00 RSD
PDV je uračunat u cenu
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.