IZABERITE
VAŠA PORUDŽBINA

Svi artikli

Brend: Pčelica izdavaštvo Autor: Žil Vern
Naučno-fantastični roman francuskog pisca Žila Verna, u kom je predviđena izgradnja podmornice sa ljudskom posadom i osvajanje Južnog pola. Kada se Nautilus pojavio u moru, mnogi su mislili da je u pitanju morsko čudovište, sve dok se profesor Aronaks nije odvažio da, u društvu svog sluge Saveta i ć..
520,00 RSD 650,00 RSD
PDV je uračunat u cenu
Brend: Pčelica izdavaštvo Autor: Branislav Nušić
Branislav Nušić je nesumnjivo najveći srpski humoristički pisac, a Autobiografija, po mišljenju mnogih, njegovo najduhovitije delo. Od rođenja, preko prvog zuba, pa sve do ženidbe, posle koje, kako pisac duhovito zaključuje, „čovek više i nema autobiografije”, svaka stranica ispunjena je komičnim sc..
496,00 RSD 620,00 RSD
PDV je uračunat u cenu
Aždaja napušta bajku
-20 % Ima na stanju
Brend: Pčelica izdavaštvo Autor: Stevan Milošević
Sa posebnim osećanjem za igru i humor, vedrinu i optimizam, ovaj mladi i daroviti pesnik iskazuje svoje poimanje sveta detinjstva, u kome nema tradicionalno-didaktičnih tonova i pouke, već isključivo ono što izaziva interesovanje i znatiželju kod dece i mladih.U koraku sa vremenom i urbanim senzibil..
440,00 RSD 550,00 RSD
PDV je uračunat u cenu
Brend: Pčelica izdavaštvo Autor: Mica Marković
BAŠ JE STVARNO TAKO BILO je zbirka priča jedne bake, koja je ceo svoj radni vek posvetila deci, njihovom obrazovanju, vaspitanju i oplemenjivanju njihovih života. Priče Mice Marković čiji narativni postupak predstavlja sećanje na detinjstvo i mladost, ako se posmatraju povezano, predstavljaju toplu,..
440,00 RSD 550,00 RSD
PDV je uračunat u cenu
Brend: Pčelica izdavaštvo Autor: Rene Gijo
Poznati roman za decu koji govori o velikom prijateljstvu između dečaka i ždrebeta. Pošto su mu naneli mnogo bola, ždrebe nije volelo ljude. Međutim, dečak Folko, veliki ljubitelj konja, pripitomljava Belu Grivu, pružajući mu veliku ljubav i pažnju, i doživljava sa njim brojne avanture. Siromašni de..
544,00 RSD 680,00 RSD
PDV je uračunat u cenu
Brend: Pčelica izdavaštvo Autor: Goran Marković
Bojalica je radna sveska namenjena mališanima koji ulaze u svet boja, njihovog uočavanja, razlikovanja i imenovanja. Zanimljivi zadaci omogućavaju deci da upoznaju boje i da u svojoj svesti svaku boju povežu sa pojmom za koji je ona karakteristična. Osim toga, ova radna sveska će im pomoći da, kroz ..
450,00 RSD
PDV je uračunat u cenu
Brend: Pčelica izdavaštvo Autor: Maja Koraksić
Želite da vaši najmlađi lako savladaju brojeve, sabiranje, oduzimanje, onda je ovo prava radna sveska za njih. Brojalica sa odličnim ilustracijama i još boljim radnim zadacima garantuje da mališani postanu pravi matematičari uz dosta zabave!..
450,00 RSD
PDV je uračunat u cenu
Brend: Pčelica izdavaštvo Autor: Miloš Mijatović
Sebični Šen je dočekao da njegova kruška rodi, ali neće ni sa kim da je deli. Da li će posle niza upečatljivih događaja ipak popustiti? Pred vama je kineska narodna bajka koja govori o sebičnoj ljudskoj prirodi i njenim posledicama...
192,00 RSD 320,00 RSD
PDV je uračunat u cenu
Brend: Pčelica izdavaštvo Autor: Milomir Kragović
Predstavljamo vam zbirku pesama u formi slikovnice uz koju ćete upoznati persijskog mačka Čedu. Čeda je dostojanstveni mačak koji drži do sebe, održava higijenu, neguje svoje predivne brkove, ali je sklon nestašlucima, tvrdoglav i lenj i rađe jede paštetu nego miša...
330,00 RSD 550,00 RSD
PDV je uračunat u cenu
Brend: Pčelica izdavaštvo Autor: Harijeta Bičer Stou
Prema sećanjima jednog crnačkog roba Harijeta Bičer Stou piše roman Čiča Tomina koliba koji je zbog svoje tematike poprimio istorijske razmere, nateravši mnoge savremenike da razmišljaju o težini i besmislu crnačkog ropstva. Gospodin Šelbi biva primoran da proda svog odanog crnca Čiča Tomu i tada po..
440,00 RSD 550,00 RSD
PDV je uračunat u cenu
Brend: Pčelica izdavaštvo Autor: Slobodan Stanišić
Despot Stefan Lazarević, sin kneza Lazara i pripadnik Viteškog reda Zmaja, obnovitelj je srpske države i kulture nakon Boja na Kosovu. Otkrijte sa kakvim problemima se susretao i kako ih je rešavao tokom svoje vlasti.Specijalna nagrada za izdavački poduhvat godine na Međunarodnom salonu knjiga u Nov..
304,00 RSD 380,00 RSD
PDV je uračunat u cenu
Brend: Pčelica izdavaštvo Autor: Miloš Petković
Avantura i misterija u kojoj su životinje glavni junaci? Naizgled neobjašnjive pojave i mitološka stvorenja koja beže iz muzeja? Životinje koje čitaju detektivske romane i same postaju detektivi? Tome se niste nadali od jedne knjige za decu! Kada pročitate „Detektivi iz zoo-vrta“, biće vam žao što j..
534,00 RSD 890,00 RSD
PDV je uračunat u cenu
Prikaz 1 do 12 od 91 (8 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.