Menu
Your Cart

Dečji ranac za školu Basketball FOR ME

Dečji ranac za školu Basketball FOR ME

Ranac za školu Basketball FOR ME je malih dimenzija i napravljen od kvalitetnog laganog materijala koji je otporan na svakodnevno habanje, a ujedno je i vodootporan. Ranac je crno narandžaste boje, za sve ljubitelje košarke. Zahvaljujući visokom kvalitetu i postojanosti boja dugo će biti omiljena torba za školu Vašem detetu. Ovaj ranac namenjen je za decu u predškolskom uzrastu kao i za školarce nižih razreda. Kvalitetno urađena čvrsta potpora na leđima omogućiće pravilno držanje i zaštitiće nežna ramena dece. Odlikuje ga jedna velika pregrada za knjige i sveske, manji džep za sitan pribor, ali i dva prostrana džepa sa strana, idealna za flašicu sa vodom ili sokom.

„For me“ je prepoznatljivog izgleda i dobro poznatog kvaliteta, tako da će Vaši mališani još više uživati u školskim danima uz veliki izbor rančeva i torbi za školu. Obezbedite kvalitet, komfor i moderan izgled za svoje dete uz ranac FOR ME.
Osnovni podaci
Brand For Me
Napišite komentar Molimo prijavite seiliregistrujte za komentar
1200,00 RSD
PDV je uračunat u cenu
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.